czwartek, 20 marca 2014

I utländska lotterier , till exempel Euro Millions och Powerball , kan du spela på klicka på7 olika sätt . Spelaren har ett urval av 7 attraktiva paket :

Standardutrustning
Detta mycket enkla och extremt lukrativa spelalternativtillåter spelare att köpa lotteri spel på allt på en gång , om deras valda tidsperioden : en vecka, en månad , tre månader , sex månader och ett år . Och det är alla ett musklick . Som ödet köps i stora mängder , får spelaren automatiskt en rabatt på upp till 25 % .
25% Off
Paket Super7
Detta paket erbjuder spelare som deltar i det valda 7 lotterier och samma som i standardpaketet, kan satsningar spelas av dem under en viss tidsperiod . Priserna i detta paket är också diskonteras .

Paket Big5
Big5 är en av lotteri kollin med de 5 mest populära lotteri : Euromillions , Eurojackpot , SuperEnaLotto , Mega Millions och Powerball . Spelare så engagerade i alla de 5 valts av lotteri med tiden . Detta paket erbjuder en rabatt , beroende på dess storlek .

Spelsystem
Spelare kan öka sina chanser att vinna genom att lägga till tre extra nummer till dina växter , och systemet kommer att generera alla möjliga kombinationer med hjälp av siffror som valts av spelaren lotto .

Quick Play
Detta alternativ tillåter spelare att välja önskat lotteri och spela den för en begränsad tid , med ett klick . Spelaren har valet att spela en anläggning i varje lottdragning valts av veckan eller månaden .

IntelliSpel
Det är annars en intelligent spel som tillåter spelare att ställa in parametrarna för spelet så att jag missade aldrig en viktig dragning för dem . System för deras räkning kommer att delta i lotteriet , enligt deras valda inställningar , till exempel i de föredrar tid , eller när jackpotten når en viss storlek med dem . För att göra det här alternativet aktiverat , måste spelaren ha pengar på ditt konto online .

Multiplikator
För en liten avgift , spelarna har chansen att multiplicera sina vinster 2, 3 eller 4 gånger genom att välja multiplikatorer . Det gäller inte vinster i I och II grad .

INTE VÄNTA LÄNGRE LÄNGRE ! SPELA OM hundratals miljoner IDAG ! klicka på

Brak komentarzy:

Prześlij komentarz